כללי

Pink Butcher Paper Roll

שוב פעם החבר׳ה מסודות המעשנה והסו-... עושים את זה ! אין קבוצה בעולם שמבקשת ממני בקשות מוזרות יותר! בפרס הבקשות המוזרות לשנת 2017 – עדיף לכם לא להגיש מועמדות – יש זוכה וודאי כבר…

גליל נייר שאלוהים יודע מה הם הולכים לעטוף..

Pink Butcher Paper Roll 18" X 150'


  • Pink Butcher Paper
  • Perfect for Smoking Briskets
  • 150 feet of Paper
  • 18" Width

לקנייה – אמזון ארהב – http://amzn.to/2y4g35K  |  מחיר מוצר נטו – 14.95 דולר  |  מחיר עד הבית ליחידה אחת – 31.7 דולר… אבל אם תשלחו נניח 4 גלילים כדי לחסוך בשילוח זה ייצא לכם – 124 דולר אבל(!) מתוכם יש כ-18 דולר פקדון מס שיוחזר לכם ולכן זה ייצא לכם 106 דולר – כ-26 דולר ליחידה.


ודגם גדול יותר – http://amzn.to/2y5prWT – Pink Butcher Paper Roll 18" x 200' (2400") USA Made, FDA Approved  – מחיר 19.9 דולר | מחיר עד הבית – 39 דולר – וגם פה – תחסכו אם תרכזו קנייה – כמה ביחד או להוסיף להזמנה של דברים אחרים.

————–


למי שרוצה את הניירות חתוכים –

Oren International FDA-Approved Pink Butcher Paper Sheets 18" x 36" – The Original Meat-Smoking Paper for Texas-Style BBQ (12 sheets in resealable envelope)


  • Pink butcher paper (also known as peach butcher paper) has become synonymous with authentic Texas-style BBQ, ideal for "low and slow" cooking and smoking methods
  • Our original pink meat smoking paper is also great for storing and serving meats
  • Pink butcher paper gives your barbecue the perfect bark, flavor, and tenderness because it keeps moisture in while still providing durability for superior holdout
  • Our pink butcher paper sheets come with a delicious brisket recipe. They’re the preferred brand of world-renowned James Beard award winning BBQ guru Aaron Franklin
  • This food-safe, 100% FDA Approved CounterKraft™ Pink Butcher Paper has a standard basis weight of 40#

לקנייה – http://amzn.to/2zzQg9M  |  מחיר 14.9 דולר |  מחיר עד הבית – 25 דולר – זה אם תשלחו אחד לבד – אבל אל תעשו את זה ! תרכזו קנייה או תזמינו כמה …



ורגע.. אז מה עושים עם זה ? – הנה מבחר דוגמאות שצדתי ברשת…. (הייתי חייב לוודא שזה לא לגופות…)… בתכלס הם הולכים לעטוף את הבשר לפני ששמים אותו במעשנה… התמונות "אחרי" זה רק ליופי של בשר…

 

הנה הסבר למה זה טוב –

SO WHAT EXACTLY IS PEACH PAPER?

Here’s when things get tricky. Peach paper is the popular term used for the tinted paper we see used at barbecue joints. However, within the paper industry, "peach paper" refers to a variety of steak paper. Technically speaking, the barbecue pitmasters we know, love and are trying to emulate are actually using pink paper. Or more specifically, pink butchers paper. Let me shut down another rumor real quick: neither pink nor peach paper contain any kind of peach essence, it’s simply that the pink color denotes a natural base whereas white butchers paper is bleached.

WHY WRAP IN THE FIRST PLACE?

Pitmasters wrap meats either close to or at the end of the cook time, mainly to protect the meat from drying out and losing moisture as it rests and holds at a lower temperature during service. It can also be employed if the cook has gone quicker than expected, to try and retard any further darkening of the bark/exterior crust.

OK, SO WHY PAPER NOT FOIL?

Wrapping with foil is known as the "Texas crutch", and is more frequently used for pork ribs rather than beef barbecue. Foil is non-porous (meaning, it doesn’t breathe or allow air in/out), and so when a meat is foiled, any additional smoke cannot penetrate, stopping the smoking process in its tracks. BUT, foil actually reflects the heat back down onto the meat (radiant heat), and also since metal is conductive, it will retain more heat for a lot longer, so whatever you are wrapping will continue to cook to some degree. The biggest downfall of using foil is that when hot meats are wrapped, the steam cannot escape and turns to condensation, which in turn wets the surface of the meat, ruining any crusty bark that has formed during the cook and turning it to mush. Between you and me, let’s just say there is validity to the argument that if you’re foiling your meat longer than you’re smoking it, you’re pretty much just making a roast which is flavored with a hint of smoke, so why even have a damn barbecue? Rant over, the point is that paper solves most of these issues because it allows the steam to escape the parcel and doesn’t make the exterior of the meat soggy, all while keeping the contents protected from the full assault of the smoker. And because it doesn’t retain or reflect heat like foil, you don’t have to compensate for any extra cooking time.

WHATS THE DIFFERENCE BETWEEN BUTCHERS PAPER AND STEAK PAPER, THEN?

Well, let’s start with the similarities. Both butcher and steak papers have something called "sizing" added, which is basically a treatment that dictates the wet strength of the paper, which as the name suggests, is what keeps it from falling apart when it gets wet. Neither of them have wax coating, it’s an internal treatment to the product that, based on the formula, determines the moisture or vapor barrier of the paper. Butcher paper is designed for same day use – because you buy your piece of meat and carry it home, then discard the paper – so it’s more porous. The natural base sheets of most butcher paper in the US are made using only Southern Pine. Steak paper is made for retail display, and therefore is designed to be more robust, and not let as much air reach the product (because it discolors the meat). Steak paper is far denser than butcher, and is manufactured using more hardwood fibers which results in a more rigid product.

 

Image result for Pink Butcher Paper SMOKINGRelated imageImage result for Pink Butcher Paper RollImage result for Pink Butcher Paper RollImage result for Pink Butcher Paper RollImage result for Pink Butcher Paper Roll

Image result for Pink Butcher Paper Roll

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s